Lenovo Thinkbook 16p G2 Ach

Syötä vähintään 2 merkkiä. Laite on täynnä tehokkaita ominaisuuksia, joihin kuuluvat muun muassa tehokas suoritin ja edistynyt näytönohjain. Rajoitettu takuu – 1 vuosi – nouto ja palautus. Kirjaudu sisään nopeasti ja turvallisesti virtapainikkeessa olevalla sormenjälkitunnistimella. Järjestelmänvalvojan salasana, kiintolevysalasana, käynnistyssalasana, Rapid Charge Pro. Tietokoneen toiminta-aika ja tuottavuus kasvavat, kun korjauspalvelu toimitetaan kätevästi ja nopeasti omaan toimipaikkaan. Saatavuus Verkkokaupassa.

Lenovo Kannettava Tietokone ThinkBook 16p G2 ACH 16´´ R9-5900HX/32GB/1TB SSD

Järjestelmänvalvojan salasana, kiintolevysalasana, käynnistyssalasana, Rapid Charge Pro. Asennus- ja huoltopalvelut. Virran sisääntulo. Laite on täynnä tehokkaita ominaisuuksia, joihin kuuluvat muun muassa tehokas suoritin ja edistynyt näytönohjain. Tietokoneen toiminta-aika ja tuottavuus kasvavat, kun korjauspalvelu toimitetaan kätevästi ja nopeasti omaan toimipaikkaan. Lisää ostoskoriin Korissa: 0 kpl. Valmis lähetettäväksi 0.

lenovo thinkbook 16p g2 ach

Halvin hinta:

Virran sisääntulo. Liitä useita oheislaitteita kattavan liitäntävalikoiman ansiosta. Kensington-lukkopaikka 5. Visualisoi ja luo vapaasti ThinkBook 16p Gen 2? Kolmen valittavissa olevan suorituskykytilan avulla voit optimoida kannettavan suorituskyvyn työtehtäväsi mukaan.

lavazza espresso barista perfetto

Lenovo ThinkBook 16p G2 ACH (20YMAMX) yrityksille | Atea eShop

Syötä vähintään 2 merkkiä. Pakettia täydentävät vankka suojaus, 2,5K-tarkkuus 2 x 1 ja muut älytoiminnot. Kamerat ja kuvausvälineet. DVD asemat. Unohda hitaat Internet-yhteydet ja viiveet. Palvelut Palvelut. Kannettavan ja tabletin tarvikkeet.

Lenovo ThinkBook 16p, halvin hinta €

Tyhjennä hakukenttä Hae. Atean tarvikehaku. Tämä takuupalvelu helpottaa budjetin ennakointia ja vähentää odottamattomia korjauskustannuksia. Digital River Ireland Ltd on tässä kaupassa tarjottujen tuotteiden ja palvelujen valtuutettu jälleenmyyjä ja vähittäiskauppias. Kannettavan laukut. Edellinen Seuraava. Virran sisääntulo.