Lg 65 4k

Takaisin sivun alkuun. Anna Telia Helpin hoitaa TV:n käyttöönotto puolestasi. Näyttö Itsevalaiseva näyttötekniikka LG:n OLED-näytössä on miljoonia itsevalaisevia pikseleitä, joiden ansiosta mustan sävyt ovat täydellisen syviä ja värintoisto on tarkkaa. Kuvat ovat samanlaiset kaikista katselukulmista. Nano Gaming Tämä televisiotoiminta toimii hyvin myös pelinäyttönä.

LG 65NANO916NA NanoCell 65´´ UHD LED TV

Helppoja tapoja, jotka lisäävät käyttömukavuuttasi. Takaisin sivun alkuun. Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Lue lisää asennus- ja lisäpalveluistamme. Prosessori poistaa videokohinaa ja luo tavallista eloisammat värit ja kontrastit.

lg 65 4k

LG 65″ 4K OLED SMART TV (2021) – OLED65B16LA

Kokonaisuuden kruunaa TV:n mukana toimitettava Magic Remote -kaukosäädin. LG:n televisiot sopivat myös kaikkiin huoneisiin. URL on kopioitu leikepöydälle. Varaosat ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa. Älykästä television katselua.

a 32 5g

LG 65NANONA NanoCell 65´´ UHD LED TV Musta | Techinn

Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisio sopii täydellisesti joka ympäristöön. Lue lisää asennus- ja lisäpalveluistamme. LG:n uuden sukupolven televisiovastaanottimet sekä audio- ja videolaitteet tarjoavat todellista viihdettä kaikenlaisiin televisioelämyksiin. Tutustu ja tilaa. Mitä korkeampi resoluutio, sitä paremmin kuvan yksityiskohdat näkyvät.

LG Ultra HD 4K TV – 65” | LG Suomi

Klikkaa linkkiä aktivoidaksesi ”Muokkaa evästeiden asetuksia” yläosassa tämän sivun oikeassa nurkassa. Katso ihmeessä myös paremman kuvanlaadun tuottavalla NanoCell -tekniikalla, Magic Remote -kaukosäätimellä sekä tyylikkäämmällä muotoilulla varustettu malli 65NANO LG webOS -käyttöjärjestelmä on selkeä ja helppo opetella käyttämään. Pikselit voivat siis syttyä ja sammua, jolloin tuloksena on ääretön kontrasti. Näin keräämme tuotearvosteluja. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Apu ja tuki.