Logitech G703 Software

Näytä ostoskorin sisältö. Pakkauksen paino (fysiikka). Jos tarvitset apua korvaavan tuotteen löytämiseen, ota meihin yhteyttä. HERO 25K -tunnistin on edistyksellisin pelitunnistimme, jossa on seuranta, IPS-seurantanopeus yli ja dpi-herkkyys väliltä —25 ilman tasoitusta, suodatusta tai kiihdytystä. Logitech g703 software kevyessä, ergonomisesti suunnitellussa rungossa yhdistyvät ylivertainen mukavuus, laatu ja kestävyys. Suosituksemme sinulle.

G703 Langaton LIGHTSPEED-pelihiiri Mukana HERO-tunnistin

Sisältää johdot. Käytön aloittaminen. Tekniset tiedot. Ghiiressä logitech g703 software PMWtunnistin, jota pidetään maailman edistyneimpänä pelihiiritunnistimena ja jota kilpapeliammattilaiset käyttävät kaikkialla maailmassa. Määritä hiiren asetukset, kuten optinen tunnistin, DPI-asetukset, selaus ja kiihtyvyys, painikkeen atk-ohjelmointi ja sisäinen muisti. Tarvitsemasi kyvyt ovat siis aina saatavilla. Valitse useista eri animaatiotehosteista, lataa yhteisön valaistusprofiileja ja luo omia edistyksellisiä tehosteita näppäimistölle, hiirelle, kuulokemikrofonille ja kaiuttimille Logitech G LIGHTSYNC -ohjelmistolla.

logitech g703 software

Logitech G HUB

Näytä usein kysytyt kysymykset. OLE hyvä ja odota Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista. Seuraa meitä. Liikeen erottelutarkkuus.

lego star wars 8039

Edistyksellinen Logitech G HUB -peliohjelmisto, RGB- ja peliprofiilit

Edistyneet käyttäjät voivat määrittää metsäkuusi ohjelmoitavaa painiketta pelitoimintojen yksinkertaistamiseksi ja monimutkaisten tehtävien suorittamiseksi nopeasti. Se on poikkeuksellisen tarkka ja luotettava täysin ilman tasoitusta, suodatusta tai pikselien pyöristystä koko DPI-välillä —joten voit laskea nopeiden reaktioiden ja entistä tarkemman kohdentamisen varaan. Painikkeet tuntuvat mukavilta ja reagoivat poikkeuksellisen logitech g703 software ja yhdenmukaisesti jokaisella napsautuksella. Valittuna: sis. Viimeaikaiset katsomasi jalosteet. G on rakennettu pelaamisnopeuteen, tarkkuuteen ja kestävyyteen.

LOGITECH G LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse – EWR2 | CruzBroker

Täyden kirjon RGB-valaistus reagoi pelin tapahtumiin, ääniin ja näytön väriin, ja sen voi synkronoida kaikkien G-varusteiden kanssa. Lisätietoja HERO-tunnistimesta. Vasemmalla ja oikealla sivulla olevat kumikahvat parantavat hallintaa. Pakkauksen sisältö. With a 1 ms report rate and our end-to-end optimized wireless connectivity, G delivers incredible responsiveness for competition-level twitch targeting. Tulostinvärit hakumenettely.