Logitech Pebble M350

Logitech StreamCam. Logitech Pebble M seuraa liikkeitäsi nopeasti ja tarkasti, käytitpä sitä lempikahvilasi pöydällä tai lakanoidesi päällä. Takaisin sivun alkuun. Logitech Pebble M on muotoilultaan erityisen siro, logitech pebble m350 se sopii silti luontevasti kämmeneesi. Logitech M Pebble, langaton hiiri osastosta Langattomat hiiri nyt edullisimmin kaupasta Power hintaan 21,80 euroa. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Paristo toimitetaan mukana.

Logitech Pebble M350

Tuotenumero Brändi Logitech Valm. Halvin: Power. Kirjoita, tallenna ja suoratoista moderneilla design-työkaluilla, jotka antavat työpöydällesi uudenlaisen ilmeen. Langaton tekniikka : Bluetooth Low Energy -tekniikka. Logitech Pebble M -langaton hiiri

logitech pebble m350

Miksi tilaisit Telialta?

Käyttöehdot Palaute. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Toimitusaika 5 päivää. Toimitusaika 1 päivä. Voit tehdä töitä kotona, kahvilassa tai kirjastossa muita häiritsemättä. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan.

l mount adapter ef

Logitech M Pebble langaton hiiri, hinta 22 €

Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Odota hetki Logitech Pebble Mn modernius muotoilu istuu harkittuun elämäntapaasi, lisää työpöydällesi tyylikkään yksityiskohdan ja on niin pieni ja siro, että se kulkee vaivatta laukussa kahvilaan. Sony PlayStation 5 PS5pelikonsoli. Päivän tarjoukset. Löydä edullisimmat hinnat.

Logitech Pebble M – Moderni, siro ja hiljainen hiiri

Muodosta Bluetooth -pariliitos toisen laitteen kanssa painamalla painiketta kolmen sekunnin ajan. Takaisin sivun alkuun. Kerro, niin korjaamme asian. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Paristo : 18 kuukautta. Painat vain hiiren alapinnassa olevaa painiketta sekunnin ajan: Sininen näkyvä valo ilmaisee Bluetooth -yhteyttä ja vihreä Universal Serial Bus-vastaanotinta. Pelkistetty näppäimistö tietokoneille, tableteille ja puhelimille.