Macbook Air 512 Gb 2020

Taustavalaistulla Magic Keyboard -näppäimistöllä on miellyttävä kirjoittaa ja se toimii kuin unelma. Näytön lasi ulottuu rungon reunaan saakka, joten mikään ei häiritse upeaa näkymääsi. IEEE Löydä edullisimmat hinta. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Otamme mielellämme tuotetietoja vastaan valmistajilta osoitteeseen: jalosteet hintaseuranta.

Apple Macbook Air 13 MGN73KS/A (Apple M1, 8 GB, 512 GB SSD, 13,3″, OS X), kannettava tietokone

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin. Näppäinoikoteiden ansiosta hyödylliset ominaisuudet ovat käytettävissä entistä nopeammin. Tarjouksessa olevia tuotteita tai poistotuotteita tai poistotuotteita ei voi räätälöidä. M1-sirulla varustettu MacBook Air suoriutuu äärimmäisen vaativista tehtävistä, kuten ammattitason editoinnista ja kovan luokan pelaamisesta. Kannettavat tietokoneet. Ilmainen toimitus.

macbook air 512 gb 2020

Tuotetiedot

Ensimmäistä kertaa sisällöntuottajat voivat editoida ja pyörittää samanaikaisesti useita striimejä täysilaatuista 4K-videota ilman huolta yhdenkään kuvan katoamisesta. Läppärit. Värit ovat eloisammat kuin koskaan. M1-sirun 8-ytiminen prosessori on muutakin kuin jopa 3,5 kertaa nopeampi edelliseen sukupolveen verrattuna – se tasapainottaa suoritus­kyky-ytimiä tehokkuusytimillä, jotka hoitavat leikiten jokapäiväiset työt mutta käyttävät vain kymmenesosan virtaa. Applen M1-järjestelmäsiru sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria. Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Päivittäiset tehtävät sujuvat nopeammin, kuvien selaamisesta Safarissa surffaamiseen.

adidas collegepaita valkoinen

Apple MacBook Air GB M1 (Silver) | Telia

Suojaa tietokoneesi tyylikkäästi tietokonelaukulla. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Yhteen pienen pieneen siruun on integroitu mm. Koko M1-siru on suunniteltu koneoppimista silmällä pitäen. Lisäksi lasi ulottuu aivan rungon reunaan saakka, joten mikään ei häiritse upeaa näkymääsi.

Apple MacBook Air 13” () Gt, Kulta | DNA

Lue Lisää. Pinterest Elektroninen posti. Valitettavasti Hintaseuranta. Osta tämä tietokone nyt, niin saat veloituksetta kolmen vuoden takuun! Näppäinoikoteiden ansiosta hyödylliset ominaisuudet ovat käytettävissä entistä nopeammin.