Tokmanni Puutarhaletku 3 4

Etusivu Tokmanni puutarhaletku 3 4 ja puutarha Pihan varusteet ja keinokastelu Puutarhan keinokastelu Puutarhaletkujen liittimet. Laajeneva ja kutistuva Tok Garden -puutarhaletku on näppärä ratkaisu pienen puutarhan kasteluun. Nerokas ja taipuisa letkunpää mutterilla poistaa käytännössä letkun vääntymisen, turpoamisen ja vuotamisen liitäntäkohdassa. Hozelock Kasteluletku Select 25 m x 15 mm. Kastelupistoolista saat 7 erilaista vesisuihkua. Sinulla on seuraava t voimassa oleva t alennuskoodi t.

Puutarhaletkut

Skip to the beginning of the images gallery. Nerokas ja taipuisa letkunpää mutterilla poistaa käytännössä letkun vääntymisen, turpoamisen ja vuotamisen liitäntäkohdassa. Suihkupistoolista saat 7 erilaista vesisuihkua. Lähetä arvostelu. Kaikki kaupat — liikerakennukset. Lue lisää.

tokmanni puutarhaletku 3 4

Muistathan hyödyntää klubietusi! Gardena Hanaliitin sovittimilla Gardena. Säästä ja rekisteröidy nyt Tokmanni Klubiin! Lue lisää. Hei klubilainen!

vichy voide

Puutarhaletku 20 m, 1/2 , vihreä |

OLE ensimmäinen tuotteen arvostelija. Säästä ja rekisteröidy nyt Tokmanni Klubiin! Kaikki tuotteet on ladattu. Kaikki sisäosat on valmistettu erittäin vahvasta teknisestä muovista, joka kestää pitkään vuotamatta. Tuotenro Gardena Sulkuliitin Gardena Premium 13 – 15 mm letkuihin. Kun kastelut on hoidettu ja hana laitettu kiinni, letku kutistuu takaisin pieneen tokmanni puutarhaletku 3 4 tilaansa ja tyhjenee vedestä.

Jatkoliitin 3/4 Basic |

Puutarhaletku 30 m laajeneva. Säästä ja rekisteröidy nyt Tokmanni Klubiin! Huomioithan, että vanhat verkkokauppatunnuksesi ovat poistumassa käytöstä. Tok Garden Y-liitin. Tarjouskirje Yritysasiakaskirje.