Tramppa Park Turku

Privaa on tarjolla aamuisin ja iltaisin sekä arkena että viikonloppuna. Nähdään pian. Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa. Superjäsenenä voit liikkua monipuolisesti Trampolin Parkissa, kuntosalilla, ryhmäliikuntatunneilla, sekä kiipeily- ja seikkailupuistossa tilojen tramppa park turku. Asiakaspalvelu: Puh: email: wild trampolinpark. Voit kirjautua pois sähköpostilistalta milloin vain klikkaamalla saamasi sähköpostin lopussa olevaa linkkiä.

TRAMPOLIN PARK

Näytä lisää Well Gym henkilökunta toivottaa kaikille ihanaa p. Kursseja on aloittelijoille ja edistyneille hyppijöille, sekä aikuisille ja lapsille. Tutustu sääntöihin ja ohjeisiin ennen hyppäämään tuloa. Seuraa Instagramissa. Kuntokatu 17 Tampere. Aukioloajat jäsenet ja pin-koodilla: Ma—Su 05—22 sisään tramppa park turku 22 mennessä ja poistuminen viimeistään klo

tramppa park turku

KURSSIN Pyrkimykset

Siksi kysymme: Millaista SuperPark päivää haluat tänään viettää? Näytä lisää Osta kesäjäsenyys verkkokaupasta tai asiakaspalvelusta. Kursseja on aloittelijoille ja edistyneille hyppijöille, sekä aikuisille ja lapsille. Lippuvaihtoehtomme sinulle Haluamme antaa sinun päättää millaisen SuperPark-kokemuksen haluat itsellesi, lapsellesi, lapsenlapsellesi, perheellesi tai vaikkapa kummilapsellesi.

royal canin puppy maxi 18kg

SuperPark Turku – SuperPark Finland

Lue lisää ja varaa. Postaa oma kuva tai video instagramiin kaikkihyppii. Mahdollistaa kovatehoiset nopeusharjoitteet Tramppa park turku juoksusuora löytyy myös Usain Boltin takapihalta ja tällä samanlaisella alustalla juostiin Berliinin MM-kilpailut vuonna Hyödynnä nyt arki-iltojen etuhinta alk. Kiipeily ja seikkailu Tampereella Superjäsenyys sisältää myös Trampolin Park Wild kiipeilyseinien, boulderoinnin ja seikkailupuiston käytön!

Well Gym kuntosali | Tampere, Turku, Lahti | Alk. 29,90€ /kk

FI ja tule viettämään viikonloppua Trampolin Parkkiin. Aukioloajat jäsenet ja pin-koodilla: Ma—Su 05—22 sisään klo 22 mennessä ja poistuminen viimeistään klo Uutiskirjeen tilaus onnistui. Tämä ja loistavat tipsit nyt Trampolin Parkin youtube kanavalla. Game Arena.